Τηλ. 2241400572 | Τηλεφωνικές παραγγελίες

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ποιοί είμαστε

H Ιστοσελίδα https://operadarte.gr  περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την επίσημη ηλεκτρονική παρουσία του φυσικού κατ/τος Opera D’Arte επί της Γρ.Λαμπράκη 47 στην Ρόδο, που ανήκει στην εταιρεία OPERA D’ARTE GROUP – ΚΑΤΤΑΒΕΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ  με ΑΦΜ 131000165 – Δ.Ο.Υ. ΡΟΔΟΥ και Αρ.ΓΕΜΗ 125824520000 που βρίσκεται στη Ρόδο επί της Ατταλείας 7.

Με την είσοδο του επισκέπτη/χρήστη στο διαδικτυακό αυτό τόπο τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, αποδέχεται τους όρους αυτούς και παραιτείται από κάθε αξίωση ήθελε προκύψει από την επίσκεψή του στο operadarte.gr.  Το operadarte.gr δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους χρήσης. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η χρήση του operadarte.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος operadarte.gr για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε) & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Tα ανωτέρω στοιχεία παραμένουν αυστηρά απόρρητα και  δεν διανέμονται  σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη.

Η επίσκεψη στον ιστότοπο operadarte.gr είναι ελεύθερη χωρίς να χρειάζεται η οποιαδήποτε χορήγηση προσωπικών στοιχείων εκτός αν ο επισκέπτης/χρήστης προβεί σε κάποια συναλλαγή οπότε και παρέχει τα ανάλογα κάθε φορά προσωπικά στοιχεία.

Β. ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα operadarte.gr  δεν αποθηκεύει κανένα προσωπικό δεδομένο που έχει σχέση με τις ηλεκτρονικές πληρωμές των χρηστών της σελίδας. Η εκτέλεση των παραγγελιών γίνετε με τρεις τρόπους:

  1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο επισκέπτης/χρήστης αφού ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων που επιθυμεί να αγοράσει συμπληρώνει στην σχετική καρτέλα τα προσωπικά στοιχεία του Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας, Διεύθυνση Αποστολής(αν είναι διαφορετική), Στοιχεία επικοινωνίας(τηλ. – email)  και η παραγγελία του αποστέλλεται με εταιρεία Ταχυμεταφορών όπου κατά την παράδοση παραδίδει το αντίτιμο της παραγγελίας. Τα σχετικά έξοδα αποστολής/αντικαταβολής συμφωνούνται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

      2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας

Ο επισκέπτης/χρήστης αφού ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων που επιθυμεί να αγοράσει συμπληρώνει στην σχετική καρτέλα τα προσωπικά στοιχεία του Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας, Διεύθυνση Αποστολής(αν είναι διαφορετική), Στοιχεία επικοινωνίας(τηλ.- email) και οδηγείτε στις ισχυρά κρυπτογραφημένες σελίδες της τράπεζας EUROBANK όπου και ολοκληρώνεται την παραγγελία με την πληρωμή του ανάλογου ποσού με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας.

       4.  Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Ο επισκέπτης/χρήστης αφού ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων που επιθυμεί να αγοράσει συμπληρώνει στην σχετική καρτέλα τα προσωπικά στοιχεία του Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας, Διεύθυνση Αποστολής(αν είναι διαφορετική), Στοιχεία επικοινωνίας(τηλ.- email) και κάνει “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”.  Στο επόμενο χρονικά διάστημα θα λάβει σχετικό email με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και θα πρέπει εντός 48 ωρών να προβεί σε μεταφορά/κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας “KATTABENOY ΣΤΑΜΑΤΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ” του ανάλογου χρηματικού ποσού.
Ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρείας είναι ο παρακάτω:

EUROBANK
IBAN: GR3502602990000040201263286
Αρ.Λογαριασμού: 00260299040201263286

Η αποστολή της παραγγελίας θα γίνει εφόσον έχει πιστωθεί το χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της εταιρείας.

Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα σας αποσταλεί στο email που δηλώσατε σχετικό έντυπο επιβεβαίωσης αυτής. To ηλεκτρονικό κατ/μα operadarte.gr αποστέλλει αυτή εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών. Η αποστολή γίνετε με εταιρεία ταχυμεταφοράς με σχετική ενημέρωση σε email που λαμβάνει ο πελάτης μαζί με tracking number.

To ηλεκτρονικό κατ/μα operadarte.gr δεν φέρει ευθύνη σε τυχόν καθυστερήσεις αποστολών λόγω απεργιών, δυσμενών καιρικών συνθηκών και αιτιών τρίτων που δεν έχουν σχέση με αυτό.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προιόντων γίνετε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS και το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€. Για παραγγελίες από 50,00€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για τις παραγγελίες που γίνετε επιλογή Αποστολή με Αντικαταβολή το κόστος ανέρχεται στα 1,50€.
Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση στην τραπεζα δεν υπάρχει έξτρα χρέωση.

 Δ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Α) Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται με χρέωση του ηλεκτρονικού κατ/τος operadarte.gr εφόσον έχει γίνει αποστολή λάθους προϊόντος από το αναγραφόμενο στην παραγγελία ή κακής ποιότητας αυτού.
Στην περίπτωση Α) ο πελάτης αποζημιώνεται με το πλήρες ποσό πληρωμής.

Β) Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής προϊόντων όπως αλλαγή μεγέθους, δεν αρέσει το προϊόν  κ.λ.π. ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία με γραπτό email στο info(at)operadarte-group.com  για το σχετικό αίτημα και θα ενημερωθεί από το τμήμα εξυπηρέτησης σχετικά.

Ε) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Για κάθε επιστροφή προιόντος που ζητείτε επιστροφή χρημάτων γίνετε χρέωση του κόστους αποστολών (Αποστολή 3,00€ + Επιστροφή 3,00€) και του κόστους αντικαταβολής (3,00) εάν υπάρχει.

Εφόσον το δέμα επιστραφή με χρέωση του πελάτη δεν γίνετε η σχετική κράτηση επιστροφής.

Το ανωτέρω ποσό κρατείται από το σύνολο της επιστροφής και επιστρέφεται στην Πιστωτική Κάρτα του πελάτη ή σε σχετικό Λογαριασμό καθ’υπόδειξη του εντός 15 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην εταιρεία μας και τον έλεγχο αυτού.

Τα προϊόντα επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία με όλα τα σχετικά έντυπα & σημάνσεις που υπήρχαν σε αυτή.
Τυχόν αλλοιωμένες συσκευασίες θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Η σχετική επιστροφή γίνεται αφού πρώτα υπάρξει σχετική επικοινωνία μέσω email  info(at)operadarte-group.com  ή τηλεφωνικώς στο 2241022768.

Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται στην διεύθυνση Γρ.Λαμπράκη 47 -85100-Ρόδος για την εταιρεία OPERA D’ARTE GROUP.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατα την διάρκεια εκπτωτικής περιόδου Θερινής ή Χειμερινής και συνήθως κατα την λειτουργία μεγάλων εκπτώσεων (-50%) δεν δύναται αποστολή προιόντων με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ καθώς και δεν υπάρχει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ αλλά αλλαγή με άλλο προιόν από την σελίδα μας.